♥ Kertu ♥

♥ Kertu ♥

Thursday, November 26, 2015

Kertu ja taksikoer Snoopy!

Nii magatakse meil siis lõunaund. Meie tubli lapsevalvur Snoopy esiplaanil ning taga patjade vahel iluund magav beebi Kertu. Kui alguses oli Snoopy väga tubli "beebimonitor" , siis nüüdseks on asjalood sedasi, et kui see imelik "asi" nutma hakkab, siis pigem põgenetakse teise tuppa teki alla, kuid kui beebi magab, siis on väga meeldiv tema külje alla või lähedusse voodisse kaissu pugeda. :-)
Muidugi ei usalda ma veel neid päris omapäi, sest mu taks on ikka tõeline TAKS! Aga no tahaks siiski väga loota, et neist saavad tulevikus väga head sõbrad! :-) Ideepoolest on lootus hea, sest beebid , vähemalt beebikiisud Snoopyle väga meeldivad. Tal on üks suur sõber kass Siimu, kellega ta nüüdseks küll harva kohtub, kuid vaatamata sellele tunnevad üksteist ära ja kohtumisrõõm on suur ning kord sai ta ka ühe väikese kassipojakese nimega Triibu "üles kasvatada", nende sõprust oli lihtsalt nii tore jälgida :-)


Snoopy & Siimu:

Snoopy & Triibu:



Kuigi voodi on meil väike, siis vajadusel mahutab siiski palju. Ka issi magab kusagil minust vasakul. Mina aga imetlen oma magavaid armsaid tegelasi ja jäädvustan igat hetke nende seltsis :-)




Ning kui ma juba kirjutama hakkasin, siis teen väikese "update" ka Kertu kuu aja parameetritest. :-)

Kaal 4850g (sünnikaal 3800, sünnitusmajast lahkudes 3500), pikkus 57cm (sündides 54). Kiideti ja öeldi, et on üks tubli ja asjalik tüdruk. Kertu sai arstitädi juures käies ka süsti, mis tüdrukutele omaselt möödus muidugi suure hirmukisa saatel, kuid õnneks emme tissi otsas saabus õigepea rahu ja vaikus ning magus uni võis jätkuda :-) Ning selle imelise jõuluhõngulise päeva puhul premeerisime endid ka praekapsa ja verivorstidega. Mmm, njämma! Vahel on lihtsalt NII vähe õnneks vaja :-)






Lõpetuseks, ei taha küll ära sõnuda. Kuid! Kui nüüd kõik õnneks läheb, siis hiljemalt homseks õhtuks oleme me terve perega Muhumaal! Lähme issile külla ja ühtlasi ka juba töö juurde "nägusid näitama" ning hobuste juurde :-) Ei jõua ära oodata!


Ilusat nädalavahetust kõigile!

No comments: