♥ Kertu ♥

♥ Kertu ♥

Thursday, November 12, 2015

Tagasi kooli!?! HELP ME!!!

Appi!!! Miks ma pidin SEDA UUDIST nägema!?!

Korraliku hobuhulluna sai 2013.aastal JKHK lõpetatud Hobumajanduse eriala, aga kuna elu on teinud vahepeal erinevaid keerdkäike, siis pole jõudnud ennast edasi täiendama minna. Vahetasin lihtsalt vahepeal töökohta, et uusi kogemusi saada. Varem töötasin 3 aastat Nurmenuku Raskeveohobustega ning alates 2014 aasta detsembrist Muhumaal Hobuturismitalus. Kõik on läinud kenasti ja kahetsema pole pidanud siiani midagi. :-)

Aga nüüd selgub, et Järvamaa Kutsehariduskeskus on uue erialaga lagedale tulnud. Põllumajandustootja-Hobusekasvatusspetsialist (tase 5). Ja no see on ikka üks ahvatlev väljakutse! Aga värske emana ma kahtlen hetkel, kas ikka suudaksin selle kõigega hakkama saada. Kuigi väga-väga ju tahaksin! Ohh... Palju tahad - vähe saad?

Peangi nüüd hakkama plusse ja miinuseid kirja panema, kaaluma-mõõtma-aru pidama. Kas see üldse tasuks end ära? Äkki mul avaneb ka kunagi hiljem minna ennast täiendama veel? Kertukene muidugi oleks jaanuaris, kui antud kursus algab, juba kolmekuune ja õppimine toimub kaugõppe vormis. Kord-kaks kuu jooksul peaks ka koolis "nägu" näitamas käima. Tundub ju lihtne. :-)

Vaatab, mis saab. Õnneks veidi aega veel aru pidada. Kirjutasin ka kooli, et enda asjaolusid täpsustada, kas-miks-kuidas. :-)


AGA SIISKI!

Paluksin siinkohal teie kõigi aktiivset osavõttu siin all kommentaariumis!

Palun kiitke-laitke, andke nõu, kas tasub see teekond mul nüüd jaanuaris juba ette võtta või mitte? Eriti oodatud on Teie kommentaarid ja kogemuslood, kes on ise selle tee ette võtnud - pole vahet, kas olite edukad ja lõpetasite või siiski valisite teise tee.


SHOOT!!!

3 comments:

Aili said...

Muidugi mine kooli, kui jaksu on ja pere kõrvalt aega saad :) mina lõpetasin pärast akadeemilist puhkust kooli igal nädalal 2-3 korda kohal käies , nii et sinu kaugõpe peaks olema lust ja lillepidu :)

Anonymous said...

Hihi, nüüd ma kõlan nagu aasta ema, aga kui sa vähegi jaksad, siis mine ja õpi. Need paar päeva, kui ära oled ongi mõnus puhkus ( usu mind, kuigi beebi on imevahva, see kulub ära).

ツNöpsu♥ said...

Kirjutasin antud kooli haridusnõustajale ka ja ootan, mis tema arvab. Eelkõige tahaks teadam kas lähiajal veel sellist võimalust tuleb kodu lähedal. Ja siis teen otsuse kõigi huvidest püüan lähtuda. :-)