♥ Kertu ♥

♥ Kertu ♥

Tuesday, November 3, 2015

Kertu kaunis emme!

Tavaliselt, selles "eelmises elus" ma ei oleks selline eneseimetleja, ega ole ju seda tegelikult ka praegu. Aga! Te ei kujuta ette, kui hästi võib oma kehas end üks inimeseloom tunda. Ka rasedus oli ju ilus aeg (ok, algus mitte väga, sest preili ajas emmet miskipärast oksendama palju ja kaua...) ja kõik see kõhu kasvamine, esimene UH pilt, esimesed liigutused - See kõik on lihtsalt imeline!
Nüüd on see kõik aga kahjuks või õnneks selja taha jäänud. Ja ma tunnen ennast kui Bella Swan (abielunimega Cullen) vampiirisaagast Twilight, armastusfilm, kus peale ootamatut rasedust ja ränka sünnitust, tuleb vamiirimehel Bella vampiiriks moondada... Ja ärgates tuleb ennast uuesti tundma õppida ning totaalselt teist elu elama hakata.
Võtsin rasedusega juurde 15kg, päris palju eks!? Aga nii see kipubki olema, kellel vähem, kel rohkem. Õnneks haiglasse jätsin 8kg, ja hetkel on kaal püsima jäänud, 5kg algkaalust puudu. Aga eks kusagilt peavad ju ka need piimavarud tulema. Olen rahul! Varsti saab loodetavasti hakata juba vähe asjalikumalt trennitama, lisaks võimsale naeruteraapiale.

Hetk kodus, veel kõhuga, enne sünnitust:


Nädal peale sünnitust:


Ja nii on nagu elu käib!

No comments: