♥ Kertu ♥

♥ Kertu ♥

Tuesday, November 3, 2015

Tegus päev täna!

Käisime linna peal laiamas ja ka tähtsaid asju ajamas!

Sel ajal, kui issi käis oma ID kaardil järel, pidime ju ka meie Kertuga endile tegevust leidma. Seadsime sammud Pärnu Keskuse H&M lasteosakonda. Nagu arvata võis. APPI! Nii palju ilusaid asju seal. Liiga palju. Katsusin kainet mõistust säilitada ja piirdusin sellise komplektiga:


Noh, ja kui ma nüüd ausalt tunnistan, siis jõudsid ostukorvi veel ka ühed armsad lipsukestega peapaelad, kindad ja üks samasugune pehme kostüüm, aga püksid ja pusa osa on eraldi. Ja upsi... viimasel hetkel tabas issi meid teolt ja viis mõtted mujale ja lähkusime kiirelt, enne, kui end pankrotti ostan. Varsti jälle! :D

Järgmisena külastasime super toreda kollektiivi ja viimase peal müüja ning otseloomulikult super toodetega Romanna rasedate/imetavate emade poodi. Ostsin sealt endale trimmiva, salendava ja söögiisu vähendava (trenni ja kaalulangetuse eesmärgil) vöö; rinnapadjakesi (ektra imavaid, sest mul on jõhker piimauputus!); imetamispadja (super mõnus, juba katsetatud) - boonusena kaasas ema pead toetav padjake ja silmaklapid, kui peaks olema vajadus kusagil segamatult silm kinni visata; Kertule ujumispüksid - plaanime varsti ujuma minna, ta tunneb end nagu kala vees. :-)



Kuna oli soov osta ka kõhukott, sest õhtuti on plikal suur lähedusevajadus ja mina tahan ringi toimetada, siis külastasime ka Beebicenterit ja nüüd naudime üksteise seltsi, täitsa mõnna tundub:



Ja siis viimasena haiglasse korduskontrolli. Olid veidi tema gaasivalude pärast mures (sest ise paanitsesin veidi üle ja räägisin hirmuõudusjutte). Kertu arst Pärnu haiglas on üks vanem, äkki 70+ naisterahvas ja kohati tundus, et hirmutasin mutikese ära ja ta lausa muretses rohkem, kui mina ise :D
Ning veel haiglas olles (enne esimest kojutulekut peale sünnitust) oldi väikest kahinat kuuldud südametöös. Seega parem karta, kui kahetseda. Seega topeltkontroll. Aga meie õnneks on kõik kõige paremas korras :-) Tirts jälle nädalavahetusega korralikult kosunud ka, jälle 60g juures. Kuhu ta oma kasvuspurdiga kihutab niiviisi... Nii edasi, siis varsti ta juba roomab ja räägib ja läheb mehele? APPI!!! Hetke kaal on siis juba 3900g - pontšakas preili ikka :-) (NB! Väikese vahemärkusena: haiglast väljudes oli kaal langenud 3500g-ni ja tibu saab homme alles 2 nädalaseks!!!).

And last but not least, ka väike majapidamis- ja toiduosakonna külastus Pärnu Kaubamajaka Rimis.

Mul on küll energiat tulnud ja tahaks ainult ringi sahmida, aga hetkel küll tunnen, et olen tänasest päevast täitsa väsinud. Lähengi viskan veidikeseks pikali, et siis varsti Padjaklubi lainele end viia.


Ilusat õhtu jätku, meie armsad jälgijad!


P.S. Kes loeb ja keda huvitab, võiksite anda nõu, mida te veel siit lugeda sooviksite, et ikka kõigile miskit huvitavat jaguks :-)


Tsau!





No comments: