♥ Kertu ♥

♥ Kertu ♥

Sunday, November 8, 2015

Meie issi esimene isadepäev!

Kahjuks ei lubanud Ta meil seda IMEARMSAT videot jagada, aga no seda lihtsalt peab jagama, sest just meie Kertul ongi PARIM isa maailmas! Armastame Sind nii väga!!! Ära pikka viha pea :-)


Kertu kingitus issile:

Emme kingitus issile:

Õnnitlusvideo:


Ja blogipostitus jätkub...

Mis see isadepäev ilma korraliku huumorita oleks? Väike Kertu peaks vist kandideerima Ärapanija saatesse, Juur ja Kivirähk ei jõua oma naljadega isegi mitte meie plika tasemenigi!
Kuna meie issi kahjuks hommikuinimene pole (toidulõhnad ajavad iiveldama ja paar tassi kohvi suudab sisse venitada), siis oleks selline seik vist ta täiesti rivist välja viinud, kui tema oleks pidanud sel hetkel Kertu mähkmeid vahetama. OMG! :D Õnneks oli issi suures toas diivani peal veel vaikselt ärkamas, kui mina tirtsu mähet vahetama suundusin. Vaatasin, et oh, väike ports, vahetan ära ja siis saab tüdruk vaikselt edasi mõnnata, pepu kuiv ja värki. Pühkisin suurema osa kraamist mähkuga ära ja kummardusin veidi, et vaadata, kas on veel jääke kusagil... Ja SEE mis sealt väikese inimese seest SEL HETKEL plahvatas!!! Kiljatasin!!! Suu ja silmad ja juuksed ja seinad ja ka Kertu ise oli kena porgandipüreega üle valatud!!! :D Nii armas väike naljatilk meil siin sirgumas :-) <3 <3 <3




Ja siit tulevad nüüd ka kurikuulsad fotosüüdistused!

Olete te valmis?

...

...

...

KINDEL???


Kõhulihased pingule, wc ruum vabaks ja... GO!!!












Ja lõpetuseks päevakangelasest endast ka üks pilt, kes otseloomulikult on eluga super rahul ja magab magusat und peale vihmast jalutuskäiku:




CHEERS! :-D

No comments: