♥ Kertu ♥

♥ Kertu ♥

Sunday, December 6, 2015

Tüdrukuteõhtu ehk Kertu emme sõbrannad käisid uuel ilmakodanikul külas!

Kuigi väikeste laste kõrvalt on mingit istumist suhteliselt raske organiseerida ja ka läbi viia (küll vaja mähet vahetada, sööta, magatada, kussutada, siis jälle sööta... jne...) , siis sellegipoolest oli üle pika aja tore sõbrannasid näha, ka veidi külajutte kuulata, naerda ja tubli vanaema vaaritatud kooki ja salatit näost sisse õgida :D Mõnus!
Ühtlasi pidasime siis ka väikestviisi sünnipäeva pidu ja saime Kertukesega päris mitu vahvat ja vajalikku asja kingituseks: kandmislina, kärumuhvid ja KINKEKAARDI Jee! :-)

Kandmislina - loodan, et harjume sellega mõlemad ära, minul rohkem võimalus "hands-free" ringi toimetada, ja pisike Kertuke saab võimalikult palju emme läheduses mõnuleda :-) sest suure hurraaga ostetud kandekott oli siiski kokkuvõttes suhteliselt ebamugav nii mulle kui ka lapsele. Seega loodame parimat! :-)


Ning veel saime ka talviseks kärurallitamiseks "muhvid", et saaks vajadusel kiiresti kinnasteta lapsega toimetada, aga samas on kärutamise ajal käed kenasti soojas. Pilti teeme siis, kui kunagi need kasutusse võtame :-)

Noh, ja ega siis selle tähtsa päeva puhul, kui tädid külas, sai ka väikene fotosessioon korraldatud ning ka mõned selfid tehtud. Kertu oli päeva täht igaljuhul! :-)





Ahjaa! Ei saa ära unustada ka meie reedest tähtsündmust! Käisime oma hõbelusikal järel :-) Väike kontsert Viva la Musica ansambli poolt ning alevi juubeliaasta peo puhul ka kellaviietee ja suur uhke tort! Kertu muidugi oli tubli ja magas kogu peo kenasti maha :D


Ja kuna issi õde perega tahtsid ka meid näha enne kui me juba liiga suureks oleme kasvanud, siis sõitsime neilegi külla ja jäime ööseks :-) Kertuke oli sellest päevasest möllust vist üsna kurnatud ja tegi ööune magamisrekordi - lausa 5h jutti! Emmel nüüd kohe uus noorus ja energia!
Kuna meil endal kodus "suurte inimeste" vanni pole, aga õe juures on, siis kasutasime kohe juhust ja läksime väikesele suplusele, sest ka kodune suur beebivann on ilmselgelt väikeseks jäänud - preilil käed-jalad käivad nii et vett pritsib kahte lehte! Seega mõnnasime veidi :-)

And last but not least - võtsime täna pühapäeva puhul ette ka esimese McDonalds'i külastuse suurte ja väikestega. :D



Seega on olnud üks ütlemata mõnus nädalavahetus jällegi! Aga nüüd ikka tuleb end jälle "töönädala" lainele tagasi viia ja mitte väga hõisata ja hullata, sest elu on näidanud, et päevad ei ole vennad ning veerevad kui Ameerika mäed :-)



Cheers!

(#)

No comments: