♥ Kertu ♥

♥ Kertu ♥

Saturday, March 5, 2016

Tere märts! Plirts-plärts :-D

Vahepeal on nii kiire olnud, et pole isegi jõudnud Kertukese 4-kuu sünna pilte ja andmeid siia kirja panna. Käis suurem asjaajamine. Nimelt homme teeme Pärnu Mängulaanes Oktoobribeebid 2015 Pärnumaa beebide kokkutuleku :-) Pildistame, sööme kooki ja muljetame. Loodan, et tuleb tore päev :-) Sai tehtud kõigile ka samasugused nimelised bodyd. :-)



Käime ikka hoolega ujumistrennis ja järjest rohkem ikka üritab ise ka supelda. Nii tore :-) Eile oli trennis veel eriti äge seik, kus sai Kertuke ühe teise titaga jutustada. Pikad jutud räägiti maha :D

Vahepeal on olnud ka ilusad ilmad ja oleme võtnud päris D vitamiini. Mõnus!



Ja siis käisime linnas ortopeedi ja neuroloogi juures profülaktilises kontrollis. Kõik on tip-top nii nagu peab :-)
Üks pildike ka linnapreilist.


Ning arstitädi andis loa ka juba vaikselt erinevaid maitseid proovima hakata. Esimeseks ampsuks valisime kõrvitsapüree. No piigale nii maitseb! Sööks või lusika ära :-) Paar päeva sööme veel, siis proovime kartulit :-) Ta juba ammu ootas, et ometigi midagi ka tema suhu vupsaks, no niimoodi loeb meie suutäisi, kui sööme :-)

Selline rõõmus nägu oli peale esimest ampsu.


Väike videolõik ka:
https://www.youtube.com/watch?v=tzYG7nqbU34


Ja last but not least - öösiti magab preili juba tervelt kuu aega oma voodis. Ikka nii 6-8h ilma söömata. :-) Tubli tüdruk. Aga emme peab ka kindlasti kosta olema läheduses, et oleks ikka kindel ja turvaline põõnata :-)



Lõpetuseks veel 4 kuu müstilised parameetrid: 9600g ja 66cm!!! Meie vahukoore beebi :-) Vähemalt igati terve ja õnnelik ja rõõmus (ptüiptüiptüi) :-)




No comments: