♥ Kertu ♥

♥ Kertu ♥

Tuesday, March 22, 2016

Esimene minijuubel - 5 kuud!

No parameetrid on ikka ja endiselt muljetavaldavad :D Nüüdseks siis juba 10,3 kg ja 68cm. Kuuga juures siis 700g ja 2cm. Ehk hakkabki nüüd kaaluspurt vaibuma ja pikkust viskama :-)
Aga sünnipäevaõhtu läks kenasti, sai kooki süüa jälle ja Kertukene sai kingituseks laulva koeratüdruku :-) Nii väga ei arva ta temast veel midagi, hea on jalgu-käsi nätsutada. Emme oli rohkem õnnes, kui laps :D Aga küll harjub ja ehk hakkab ka rohkem huvi tundma.




Ja varsti-varsti... kui kõik läheb plaanipäraselt, hakkame ka kolima! Peab vist rekka tellima :D Asju nii palju :D Aga no ju saab hakkama, ei pea ju kõike korraga ka ära tassima. Muidu vaene vanaema arvab, et me ei kavatsegi teda enam kunagi külastada. Aga kus sa sellega! On teine ju meile nii kalliks saanud, et peame ikka ja jälle külla tulema. Snoopyke jääb ju ka meid vanaema juurde igatsema. Aga esialgu teda siiski kaasa ei võta. Vanaemal ka põnevam, keegi ikka kodus ootab ja põhjus välja jalutama minna :-)

Kuna sel reedel on munadepüha, siis eelmise reedega lõpetasime ka Pärnu Haiglas ujumistrennides käimise. Kui oleme saarel sisse elanud, siis jätkame ilmselt GoSpa beebide ujumistrennis. Pidi olema tore juhendaja ja saame samuti grupitrennides käia. Beebidel ka koos põnev. :-) Aga ajaliselt peame nüüd hakkama hommikuinimesteks, aga no ju saab hakkama. Vesi Kertukesele meeldib ja sellest hüvest ei saa teda ju ilma jätta. Emmel ka põnev, mingisugunegi väljasõit korra nädalas :-)

Ja nagu tellitult, tehti viimases ujumise tunnis ka pilte. Lisan mõned ka siia. :-)








No comments: