♥ Kertu ♥

♥ Kertu ♥

Thursday, March 17, 2016

Korralik kanaema!

Käisin täna jälle juuksuris - no nii ulmekiirusega kasvavad mul need juuksed, et ei jõua enam sammu pidada. Lasingi siis jälle värvida ja ka lõigata, no kohe isuga lasin lõigata - ju kasvavad varsti tagasi jälle. :-D Aga hea kerge olla jälle. :-) Vähemalt see hullumeelne juuste väljalangemine on ka justkui vähenemas, Platcent-sarja ampullide kuuril on selles kindlasti oma osa :-) Nüüd plaanin sama sarja shampooni ja palsami kasutamisega jätkata. Juuksed on jälle nii mõnusad, kui kunagi varem! No ja eriti mõnusad on juuksed alati peale juuksuriskäiku :-)
Aga miks kanaema? No ikka sellepärast, et kogu see 2h, mis mul juuksuri juures ära läks, muretsesin oma tütrekese pärast, süda lausa valutas. Kuigi teadsin, et ta on kindlas kohas ja kõik on korras. Aga ikkagi! Jube-jube-jube :D Oli tubli laps vanaemale, käisid jalutamas ja ilusat ilma nautimas :-) Aga no vahel peab saama ikka killukese aega enda jaoks ka :-)






Aeg lendab meeletu kiirusega, vahel harva tuleb meelde ka siia blogisse piiluda ja lugejatele ka paar rida kirjutada. Märtsi lõpus, kui kõik hästi läheb, oleme juba loodetavasti oma uues kodus Muhumaal. Jee - ei jõua ära oodata! :-) Nii et põnev, põnev.

Kertuke kasvab ka mis mühinal! Enam kaalunumbrit ei julge vaadatagi :D Pikkust võiks nüüd viskama hakata, sest emme 176cm ja issi lausa 198cm! :-) Annab ikka tassida mul seda pisikest suure kondiga piigat. Vähemalt käed on nüüdseks musklis, kui kõhtu veel vormi pole suutnud saada (no eks oma osa mängivad ka need patustatud koogid ja saiakesed :D aga no nii hea on ju!!!).
Aga tubli piiga on. Ärkab rõõmsalt oma voodis, üritab keerata-pöörada-roomata. Viskab nalja ja vahel ka riidleb emmega. Aga on muidugi üks ära ütlemata tore ja armas ja tubli piiga! Emme-issi-vanaema silmarõõm ja naerupall.





Ja ega muud põnevat hetkel polegi. Täna avastasin, et Kertukesel nimepäev. Noh, mis seal ikka, tuleb üks koogike ära süüa selle tähistamiseks. Ja esmaspäeval saab uuesti kooki süüa - siis meie esimene minijuubel 5 kuud!!! :-)



Tsau-pakaaa!
Ja ilusat peagi algavat kevadet kõigile!



(#)

No comments: